Gratis bij Jan Linders

24
1157

Bij Jan Linders kun je altijd gratis winkelen! Wij brengen je graag naar de Geld Terug Actie pagina van Jan Linders. Hier blijf je altijd op de hoogte van de laatste geld terug acties. Ben je al nieuwsgierig wat je deze week gratis kunt proberen? Klik dan snel verder en ontdek de actie van deze week!

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Breng je stem uit, totaal: 1)

24 REACTIES

  • Inderdaad,door die verandering van actie gratis, weer geen geld terug!!!
   Zoals het nu moet, heb ik help nodig en dat is voor mij geen optie.
   Dus graag terug naar het oude.

 1. Ben het volledig met M.Roefs eens. heb al verschillende keren geprobeerd om de nieuwe situatie van gratis bij Jan. Maar helaas wat een werk en het lukt maar niet. Kom niet van I Phone foto naar PC. Hiermee lopen we dus van alles mis. Jan, de vorige methode was een stuk gemakkelijker.

 2. Door de slechte kassabonnen krijg ik mijn geld niet terug. Wat is dit voor aktie ? Heb al 2 keer een afwijzing van scoupy ontvangen. Afgekeurd omdat ze de kassabon niet kunnen lezen.

 3. zeer slechte nieuwe ontwikkeling te lange kassa is niet te scannen. gaarne oude situatie terug,zoniet dan hebben de gratis aankopen geen enkele zin meer

 4. Wat een zooitje, hier kom je toch niet uit !!!! Lieve mensen van Jan Linders actie’s a. u. b., ga weer terug naar het invullen van gegevens kassabon zoals het voorheen was. Dan kan iedereen het invullen, het is dan zo simpel.
  Groet

  • Weet je wat Jan Linders moet doen. Zijn eigen schamen om oudere mensen het weer moeilijker
   te maken om mee te doen met de actie. Dit is blij maken met een dooie mus.

 5. BEN HET EENS MET BOVENGENOEMDE REACTIES VAN MENSEN, VOORAL OUDEREN MENSEN HEBBEN VAAK GEEN MOGELIJKHEDEN OM TE SCANNEN OF KOPIE TE MAKEN, ERG JAMMER. BOVENDIEN VIND IK HET ZELF OOK ERG OMSLACHTIG NU!

 6. Krijg bericht, dat mijn gegevens niet kloppen, maar volgen mij zijn ze juist. Geef ze nogmaals:
  Winkel;84, kas 5, d.d. 15-12-17. Bonnr.4226. Product Jullz.

 7. waarom laten jullie het niet bij het oude,deze werkt niet,zo kunt U wel reclame maken voor gratis artikel maar dit werkt niet, waarom niet terug gaan naar oude systeem

 8. Altijd heb ik geld terug kunnen vragen van een actie,ooohhhhh wat heeft Jan Linders het veel mensen moeilijk gemaakt met geld terug vragen,voortaan gaan wij wel naar de Plus,Aldi of Lidell die geregeld reclames hebben,zonder geld terug acties!

 9. Ik geloof dat het Jan Linders heel wat klanten gaat kosten, ik doe dit al zo lang die gratis boodschappen om de drie weken maar nu dus niet meer . Je koopt allicht nog het een ander als je in de winkel bent , maar dat is er nu ook niet meer bij, dan gaan we weer naar da Aldi Ik heb geen printer dus ik kan geen kant op. Jan laat je niet kennen, en kom weer met de oude manier drie weken geleden kon het nog, nu zelfs nog een week maar die heb ik nog net kunnen pakken Groetjes Greetje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here